U bent hier: Food & Drinks

Xpo Catering: food & drinks

Snel, vers en smaakvol dat zijn de kernwaarden van de dienstverlening van Xpo Catering. Dit geldt zowel voor onze producten in de bars en restaurants als voor de leveringen op uw stand. Uw bestelling is gemakkelijk en met zorg verpakt en bovendien ook nog eens op de juiste temperatuur.

Dampende koffie, gekoelde wijn en broodjes vérs uit de keuken!

Kwaliteitsgarantie

Xpo Catering werkt volledig volgens de richtlijnen van HACCP (voedselveiligheidssysteem). Net daarom dat wij het exclusieve cateringrecht hebben in de gebouwen van Kortrijk Xpo. Tijdens de beurs zal er op toe worden gezien dat deze regels worden nageleefd, zodat wij de kwaliteit binnen onze gebouwen kunnen waarborgen.

Wenst u toch samen te werken met uw eigen traiteur of brouwerij, gelieve ons hiervan op de hoogte te brengen catering@kortrijkxpo.com

Allergenenkaart

Allergisch voor melk, ei, noten of één van de andere veel voorkomende allergenen? Raadpleeg onze allergenenkaart voor meer productinformatie. De kaart is samengesteld op basis van de verstrekte productinformatie van onze leveranciers.

Eco-friendly

Op een spontane en natuurlijke manier heeft Kortrijk Xpo duurzaamheid geïmplementeerd en we blijven werken aan het proces van continu verbeteren en vernieuwen op vlak van duurzaamheid!

In de catering proberen wij onze ecologisch
e voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Zo werkt Xpo Catering onder andere samen met tal van lokale toeleveranciers, wordt het (wegwerp)materiaal met zorg geselecteerd en wordt het afval op een duurzame manier verwerkt. Tenslotte gaat de overstock van onze voeding naar minderbedeelden.